Over Card Essentials

Card Essentials is een online groothandel en levert uit een ruim assortiment RFID kaarten, pasprinters en linten, polsbandjes en aanverwante accessoires, aan de zakelijke eindgebruiker.

Card Essentials staat voor kwaliteitsproducten (ISO-standaarden), heldere service en scherpe prijzen.

We helpen u graag bij het vinden van de juiste pas, kaartprinter en printlinten, maar ook het op maat bedrukken van uw passen behoort tot de mogelijkheden. Dit kan een sjabloon zijn waarbij u de aanvullende (persoonlijke) gegevens print, of een partij unieke bedrukkingen van bijvoorbeeld individuele werknemers. De passen worden ook geprint als cadeaukaart of bijvoorbeeld loyaliteitspas (eventueel met RFID mogelijkheden voor toegangscontrole of betaalsystemen).

Opzoek naar de juiste (vervangende) pas voor uw systeem? Wordt geholpen met een identieke pas of een compatible match. Stuur de huidige pas op, ontvang kosteloos samples retour.

Door onze online werkmethode kunnen we 7 dagen per week, ook buiten reguliere kantoortijden, inspelen op vragen en lopende orders. Via onze contactformulieren kan er een terugbelverzoek worden geplaatst, een offerte worden aangevraagd, of bijvoorbeeld een productvraag worden verstuurd.